Παραμένει πρόεδρος η Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη στους Κύκλωπες! Όλο το νέο Δ.Σ.

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και εκλέχθηκαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ωστόσο οι αλλαγές δεν ήταν πολλές σε σχέση με την απερχόμενη διοίκηση, που παρουσίασε τον απολογισμό της ο οποίος εγκρίθηκε από το σώμα της γενικής συνέλευσης

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. παραμένει η Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη έχοντας ως γενική γραμματέα την Λία Τσιακιρούδη. Ταμίας ανέλαβε ο Λάζαρος Κεπεσίδης, Α’ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Κεσούδης και β’ αντιπρόεδρος ο Απόστολος Πουτουλούδης, που ανέλαβε και το Νομικό Τμήμα, ενώ υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Έφορος του ανδρικού τμήματος ανέλαβε ο Δημήτρης Αργυρούδης και έφορος του γυναικείου τμήματος ο Λάζαρος Κεπεσίδης. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν η Κωνσταντίνα Χαραλαμπάκη και η Κούλα Λεγγέτση. Τέλος, στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν η Εύη Φαρδύ, η Έφη Κουρουτζίδου και η Λίτσα Φαλέκα Λίτσα.

Ακόμη, στη θέση του γενικού αρχηγού και του εκπροσώπου του συλλόγου στην Ο.Χ.Ε. και στην ΕΣΧΑΜΑΘ  ορίστηκε ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης. Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών συζητήθηκαν τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, με κυριότερο τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο “Μ. Παρασκευόπουλος”.