Ενσωματώθηκε ο βραζιλιάνος ακραίος στις (διπλές) προπονήσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας του Εθνικού. Με το μυαλό στην άριστη φυσική κατάσταση και το «δέσιμο» των νέων παιχτών και «σχημάτων» ο Σάκης Μουστακίδης με τον Γιώργο Παπάζογλου προσπαθούννα παρουσιάσουν ένα νεανικό σύνολο που θα παίζει ωραίο και ελκυστικό βόλλεϊ.

Ήδη μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος ακραίος Ζουάρεζ Γκόμες Λεάλ Τζούνιορ, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική και την εν γένει «άριστη» συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν και αυτήν την εβδομάδα οι διπλές προπονήσεις των παιχτών, αφού το πρωί γίνεται προπόνηση που αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με βάρη, ενώ η βραδυνή προπόνηση περιλαμβάνει ως συνήθως ασκήσεις τακτικής με ιδιαίτερη βαρύτητα στην «υποδοχή» , το μπλοκ και στις «κόντρα» επιθέσεις.

«Το τεχνικό δίδυμο Μουστακίδη – Παπάζογλου είδε με ικανοποίηση όλους τους παίχτες του και ιδιαίτερα τους νέους από τις ακαδημίες, να συμμετέχουν όλες τις μέρες στο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο και όλοι ευελπιστούν σε μιά καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς», καταλήγει σχετικό δελτίο τύπου του Εθνικού.