Το βράδυ στο Μαξίμου οι Ολυμπιονίκες, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προεδρικό η Κορακάκη

 

Η ώρα της πολυσυζητημένης πρόσκλησης της Αννας Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχθεί ξανά αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ανάμεσά τους και την Δραμινή πρωταθλήτρια της σκοποβολής.

“Αύριο θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με άλλους αθλητές που δεν ήταν στην πρώτη συνάντηση. Ότι ήταν να γίνει γνωστό έχει ήδη γίνει”, τόνισε η χρυσή και χάκινη Ολυμπιονίκης της σκοποβολής. Οι αθλητές θα περάσουν την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παυλόπουλος είχε δεχθεί τους Ολυμπιονίκες την ημέρα που αφίχθη στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά απουσίαζε η Κορακάκη που διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τη μη κλήση της και τη μη έγκαιρη ειδοποίησή της.

Πιο πριν, στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης, απόψε δηλαδή, οι Ολυμπιονίκες θα γίνουν δεκτοί και από τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Επισήμως η πρόσκληση αναφέρει ότι θα γίνει δεκτή στο σύνολό της η Ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα μέλη της αποστολής ήταν ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης, ο ξανθιώτης κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής, ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης ενώ μετείχαν με άλλες ιδιότητες και αρκετά ακόμα άτομα με καταγωγή ή σχέσεις με την Θράκη μας.