Και επίσημα κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες ο Άγης Βεσεξίδης

Και επίσημα κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία “τα περισσότερα κοψίματα ειδικών στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό” είναι ο κομοτηναίος αθλητής πολεμικών τεχνών Άγης Βεσεξίδης.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό “Guinness World Record”, που ενημέρωσε πως τα 73 κοψίματα που έκανε ο Άγης Βεσεξίδης σε ένα λεπτό αποτελούν παγκόσμιο ρεκόρ, με το προηγούμενο να είναι στα 68 κοψίματα (θυμηθείτε το ρεκόρ πατώντας ΕΔΩ).

Ο Σύλλογος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών “Ανατολή”, του δάσκαλος είναι ο κομοτηνάιος αθλητής ανακοίνωσε επίσημα το ρεκόρ λέγοντας:

Η Άπω Ανατολή είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου οργανισμού Guinness world Record, το ρεκόρ με ονομασία “Τα περισσότερα κοψίματα ειδικών στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό” ανήκει στον Δάσκαλο μας Βεσεξίδη Αγησίλαο και είναι 73 κοψίματα!!! Ο Βεσεξίδης Αγησίλαος έκανε 80 κοψίματα από τα οποία τα 7 δεν έγιναν με την τέλεια τεχνική κοπής, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν από τον παγκόσμιο οργανισμό και το ρεκόρ να κατοχυρωθεί στα 73 κοψίματα με τον προηγούμενο κάτοχο να το είχε φτάσει στα 68. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και τους υποστηρικτές μας!!!

rekor guinness vesexidis