Ανήλικοι έκλεψαν φορτηγάκι από αυλή σπιτιού στην Ξάνθη – 14χρονος με ιστορικό ανάμεσα στους δράστες

Συνελήφθησαν την Κυριακή (4-9-2016) και την Δευτέρα (5-9-2016), στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί , ηλικίας 17, 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, την Κυριακή το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν, στην Ξάνθη, τους δύο (2) δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών, οι οποίοι από κοινού με τον 14χρονο, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν από αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Ξάνθης, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ακολούθως, την Δευτέρα τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, εντόπισαν και συνέλαβαν, στην πόλη της Ξάνθης και τον 14χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο 14χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Πηγή: xanthinea.gr