Αναχωρεί για φιλικά στην Τουρκία η Εθνική ανδρών των 4 Εβριτών

 

Τετάρτη πρωί αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε μετά την Ορεστιάδα που προετοιμαζόταν με τελικό προορισμό την πόλη Μανίσα της Τουρκίας (απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από την Σμύρνη) η αποστολή της Εθνικής ανδρών, που θα συμμετάσχει το διεθνές τουρνουά «Turgutlu Cup».

Στην Εθνική συμμετέχουν 4 Εβρίτες οι Δημήτρης Τζούριτς, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης και Δημήτρης Γκαράς, αφού ο Ανέστης Δαλακούρας δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Το «Turgutlu Cup» θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 όπου θα αντιμετωπίσουμε Βέλγιο, Ουκρανία και Μολδαβία σε δύο τουρνουά (16-18/9 στην Κοζάνη, 22-25/9 στην Αμβέρσα του Βελγίου).

Στο τουρνουά της Μανίσα πέρα από τη διοργανώτρια Τουρκία και την Εθνική μας ομάδα συμμετέχουν η Ισπανία και η Σουηδία (κι οι τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Yildirim Beyazit Sports Hall (χωρητικότητας 2.500 θέσεων).

Ο Σωτήρης Δρίκος τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Ανέστη Δαλακούρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Σμύρνη προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Σμύρνη είναι οι εξής:
Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Πέμπτη 8/9
17:00, Τουρκία – Ισπανία
20:00, Ελλάδα – Σουηδία

Παρασκευή 9/9
17:00, Τουρκία – Ελλάδα
20:00, Σουηδία – Ισπανία

Σάββατο 10/9
17:00, Τουρκία – Σουηδία
20:00, Ισπανία – Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here