Βασικός ο Σαμπανίδης στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νέων με την Σκωτία στην Κόρινθο

 

Με σκορ 0-1 ηττήθηκε η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Σκωτίας στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.

Δύο ημέρες πριν, η Εθνική του πρώην βοηθού προπονητή της Ξάνθης Γιάννη Γκούμα είχε κερδίσει την ίδια ομάδα με 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως βασικός ξεκίνησε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Νίκος Σαμπανίδης, που εικονίζεται στην φωτογραφία από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Εθνική στην περιοχή του Βραχατίου μαζί με τον συμπαίκτη του Σάββα Μούργο.

«Αυτά ήταν τα πρώτα δύο φιλικά που δώσαμε με τη νέα σύνθεση της Εθνικής Νέων. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα στο παιχνίδι μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών», είπε μετά το δεύτερο ματς με την Σκωτία ο Γιάννης Γκούμας.

«Παράλληλα, είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στους εφετινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς διακρίνω πολλά θετικά στοιχεία, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα ματς της προκριματικής φάσης», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.