“Παίζουν” τα ονόματα τριών πρώην της Ξάνθης για τον πάγκο των Τρικάλων με τους πέντε Θρακιώτες

 

Όπως και πέρυσι πριν αναλάβει την Λάρισα έτσι και φέτος το όνομα του “ελεύθερου” Σάκη Τσιώλη βγήκε και πάλι στην επιφάνεια για τον πάγκο των Τρικάλων του Δημήτρη Χασομέρη, Ντένιζ Μπαϊκαρά, Χουσείν Μουμίν, Αχιλλέα Σαρακατσάνου και Παντελή Ριζογιάννης.

Συγκεκριμένα μετά και την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Τρικάλων σε φιλικό προετοιμασίας, ο ΑΟΤ την Κυριακή ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Θανάση Μπάρδα, κάνοντας αποδεκτή την παραίτησή του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το όνομα του Σάκη Τσιώλη παίζει και πάλι  αφού είναι η σταθερή… καψούρα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Χρήστου Γιαλιά, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Θυμίζουμε ο Γιαλιάς είναι αυτός που εν μια νυχτί μετακόμισε ολόκληρη ομάδα από την Ελευσίνα στα Τρίκαλα, ενώ έχει και την φήμη του προπονητοφάγου με τις συχνές αλλαγές. Ο Ξανθιώτης Γιώργος Μαραντάς ξέρει καλά από την περσινή τους συνεργασία!

Επίσης ο Χρήστος Γιαλιάς ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα τεσσάρων Ελλήνων προπονητών από το πάνω ράφι, αλλά δεν άκουσε αυτό που θα ήθελε. Ο πρώτος είναι ο… ελεύθερος πλέον Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, ο δεύτερος ο Νίκος Παπαδόπουλος του Ηρακλή των τόσων προβλημάτων, τρίτος ο Στάικος Βεργέτης, ενω φαβορί φαίνεται ο  ΓΧ Γεωργιάδης. Οι δυο πρωην προπονητές της Ξάνθης πάντως, ξεκαθάρισαν πως δεν ενδιαφέρονται.

H ανακοίνωση του AOT: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει ότι κάνει δεχτή την παραίτηση του προπονητή κ. Θανάση Μπάρδα. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, κάνουμε γνωστό στους φιλάθλους ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας».