ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ανακοινώθηκαν από τον Λεύκιππο τα φιλικά προετοιμασίας

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις και ένα τουρνουά που θα διοργανώσει ο ίδιος περιλαμβάνονται στις αγωνιστικές δράσεις του Λεύκιππου Ξάνθης πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για το κύπελλο και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης θα δώσει το πρώτο φιλικό της παιχνίδι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα με τον Αστέρα, ο οποίος κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Δυνατό θα είναι και το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, καθώς την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Λεύκιππος θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά με την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αγωνίζεται και αυτή στη Γ΄ Εθνική. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Λεύκιππος θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό, ενώ μία ημέρα μετά, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Ξάνθης θα μεταβεί στη Δράμα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα.

Για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου ο Λεύκιππος προγραμματίζει τουρνουά στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Απ’ όσο έχει γίνει γνωστό το παρών θα δώσει σε αυτό το τουρνουά ο Αρίων Ξάνθης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές και οι υπόλοιπες δύο ομάδες. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι και τα μοναδικά εντός έδρας φιλικά και το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του κυπέλλου το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου, όπου ο Λεύκιππος θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα τον τοπικό Ηρακλή.

Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας του Λεύκιππου Ξάνθης (οι ώρες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες):

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Αστέρας Καβάλας – Λεύκιππος Ξάνθης

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου: ΑΕ Κομοτηνής – Λεύκιππος Ξάνθης

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Λεύκιππος Ξάνθης

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Απόλλων Δράμας – Λεύκιππος Ξάνθης

Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: Τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”