Αιφνιδιαστικός και πολύ προσωπικός ο λόγος της απουσίας του Γ. Στράτου από την κλήρωση της Football League

 

Προσωπικός, αιφνιδιαστικός και απολύτως ιερός ήταν ο λόγος που απουσίασε ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της Ξάνθης από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, μια απουσία που σχολιάστηκε έντονα (μάλιστα δέχθηκε και σχετικό ερώτημα ο Γ. Γκιρτζίκης).

Όπως πληροφορήθηκε το ThrakiSportS, αναζητώντας τα αίτια αυτής της απουσίας και αν κρύβεται κάτι βαθύτερο, όπως πήγαν οι πονηρές σκέψεις, ο Γ. Στράτος την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στην εκδήλωση, έλαβε τηλεφώνημα που είχε να κάνει με την κακή κατάσταση της υγείας στενού συγγενικού του προσώπου.

Αυτό το γεγονός τον υποχρέωσε να αναβάλει την παρουσία του στην κλήρωση της Football League και να αλλάξει το δρομολόγιό του, ενώ ο χρόνος της ενημέρωσης δεν επέτρεπε να προλάβει έστω να πάει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας ή κάποιο άλλο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει τον μεγάλο συνεταιρισμό στην κλήρωση.

Για την απουσία ενημερώθηκε αμέσως ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης, που έδειξε προφανώς κατανόηση. Από την πλευρά του, ο Γ. Στράτος ενημερώθηκε πολύ αργά το βράδυ για όσα θλιβερά τελικά συνέβησαν στην κλήρωση της Football League, τα οποία και είναι φυσικά καταδικαστέα από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.