Δήλωση του αντιπροέδρου του Εθνικού με έντονα ειρωνικό ύφος για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

 

Σε μια δήλωση στην οποία καταφέρεται με ειρωνικό τρόπο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους υπευθύνους που προχώρησαν στην κατάρτιση των ωρών προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος  προχώρησε αργά το βράδυ της Κυριακής ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Πασσιάς.

Ο Πασσιάς είχε πρωτεύσει σε σταυρούς στις εκλογές του Εθνικού αλλά κατόπιν δικής του επιθυμίας δεν έγινε πρόεδρος αλλά ανέλαβε καθήκοντα α’ αντιπροέδρου στον σύλλογο. Στην δήλωση προέβη μέσω της σελίδας του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου και υπό την ιδιότητα του εφόρου του. Όπως καταγγέλλει, οι υπεύθυνοι του Δήμου έχουν βάλει μικρά παιδιάκια να προπονούνται στις 11.00 το βράδυ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη διαμαρτύρονται για τις ώρες που τους παραχωρούνται. Ωστόσο αυτή τη φορά η δήλωση Πασσιά γίνεται και υπό το βάρος της πρόσφατης εκλογής του στο ΔΣ του Εθνικού ως πλειοψηφών σύμβουλος, οπότε αυτόματα αποκτά επιπλέον βαρύτητα, εφόσον καταφέρεται στον Δήμο.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Aγωνιστική δράση επιτέλους!
Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα , ως έφορος του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους παίκτες των τριών αγωνιστικών ομάδων, παιδικό , εφηβικό , ανδρικό.
Θυσίασαν 2 μήνες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέσα στην ζέστη και εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα προετοιμασίας 5+3 εβδομάδων με διπλές προπονήσεις (μαθητές και φοιτητές οι περισότεροι)..2ωρες πρωινές(φυσική κατάσταση) και 3ωρες απογευματινές (μπάσκετ). Μας εξέπληξαν και μας ενθουσίασαν με την διάθεση και την εργατικότητά τους.
Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Μπακιρτζή για την πολύτιμη και επιστημονική βοήθειά του στο σκέλος του στίβου και φυσικά τους δικούς μας προπονητές που προσέφεραν τον χρόνο τους και την πείρα τους.
Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρω και την συμβολή των υπευθύνων του δήμου, στην διαχείρηση των γυμναστηρίων, οι οποίοι έδωσαν μάθημα ζωής στα μπαιδιά , παραχωρώντας ώρα προπόνησης την 11η βραδινή.Ωφείλουν οι νέοι να κατανοήσουν ότι η ζωή είναι δύσκολη και άδικη.
Διαβεβαιώνω τους αθλητές μας ότι η διοίκηση του τμήματος και του συλλόγου τιμά και στηρίζει την προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε να είναι υπομονετικοί , υγιείς και να μας φέρνουν “καθαρές” νίκες.

Ο έφορος
Γ.Κ.ΠΑΣΣΙΑΣ».

Κάτω από την δήλωση αυτή υπάρχει σχόλιο της σελίδας μπάσκετ του Εθνικού, δηλαδή του τμήματος μπάσκετ, που προσθέτει τα εξής:

«Το σχόλιο της σελίδας μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές του τμήματος μας για την προσπάθεια τους σε όλες τις προπονήσεις του καλοκαιριού!
“Συγχαρητήρια” και στους υπευθύνους του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τον “ακριβοδίκαιο” καθορισμό των ωρών προπόνησης των ομάδων….
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται για την προώθηση του μπάσκετ παρόλα τα “αντιαθλητικά φάουλ”…..

Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις…»