Πετυχημένη πρόβα τζενεράλε για τη Δόξα Προσκυνητών με εξάρα επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

 

Αν και αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, λόγω του φιλικού αγώνα με τον Πανθρακικό 24 ώρες νωρίτερα, η Δόξα Προσκυνητών δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και νίκησε με 0-6 τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, δείχνοντας πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την άλλη Κυριακή.

Στο 20′ ο Μανδηλάς άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 28΄ ο Ιωαννίδης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 41′ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-3, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ο Ανυφαντάκης στο 67΄ έκανε το 0-3 για τους Προσκυνητές, με τον Σερίφη να κάνει το 0-4 μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια. Στο 79΄ ο Σερίφης με μακρινό σουτ θα κάνει το 0-5, ενώ λίγο πριν το τέλος ο ίδιος παίκτης θα πετύχει χατ-τρικ κάνοντας με πλασέ το 0-6.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Ποιμενίδης, Τουρασανίδης, Παππούς Α., Αλεξακούδης, Δανίδης, Ντεμερτζίδης, Ανδρέου, Γάιδας, Μαυρόπουλος, Ταβασίδης, Χατζηπαπάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσιρίδης, Παππούς Ν., Πριτσίδης, Βασιλείου, Καμμάς, Κυριαζής, Τσοτρίδης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Λεφής, Εμρε, Μόσχος, Ανυφαντάκης, Νουξάρης, Σερίφης, Ιωαννίδης, Γιαννακιτσίδης, Μανδηλάς