Με κουμπάρα την Γιούλη Στυλιανίδη αλλά απόντα τον Ιβάν ο γάμος της ανιψιάς Σαββίδη με Παπαμιμίκο

 

Με κουμπάρα την Γιούλη Παπαχρήστου, σύζυγο του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, παντρεύτηκε η Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του γνωστού ελληνορώσου επιχειρηματία με δραστηριότητες στον αθλητισμό και στην Θράκη Ιβάν Σαββίδη τον πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Ο γάμος έγινε το βράδυ του Σαββάτου στους πρόποδες του Ολύμπου, στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας ενώ μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι στο Λιτόχωρο. Η νύφη έλαμπε ενώ ο γαμπρός, ξυρισμένος από τους φίλους του πιο πριν, μαζί με την νύφη υποδέχθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο.

Αίσθηση προκάλεσε σε πολλούς η απουσία του θείου Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αλλά και της ΣΕΚΑΠ δεν παρέστη, ίσως λόγω της κόπωσης που υπήρχε μετά την τριήμερη παραμονή του στην Γενική Γραμματεία Τύπου για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως διαβάζουμε στο http://www.katerini-news.gr/ στην εκκλησία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Σταμάτης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή αλλά και η κόρη του Εβρίτη πρώην υπουργού της ΝΔ Μελίνα Δερμεντζόπουλου, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Σε ορισμένους έχει κάνει αίσθηση και έχει προκαλέσει σχόλια το γεγονός ότι αναφέρεται σε όλα τα ρεπορτάζ η κουμπαριά με την Γιούλη Παπαχρήστου ενώ αντιθέτως δεν αναφέρεται πουθενά παρουσία του συζύγου της, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ως ζεύγος Στυλιανίδη θα πάντρευαν την Σόνια Σαββίδη με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Άλλωστε ο τελευταίος αποτελούσε πολιτικό παιδί του Στυλιανίδη, ο οποίος ήταν και εκείνος που ως υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την ελληνοποίηση του Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα thessports, που όπως και πολλές άλλες αθλητικές και μη της συμπρωτεύουσας, έχουν εκτενή ρεπορτάζ από το μυστήριο αλλά και το γλέντι που ακολούθησε.