Πρωτοφανής καταγγελία στην Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ! Δεν ήξερε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ ότι ήταν η Εθνική Ομάδα στην Θράκη!!!

 

Σε σχετικά ήπιο και πολιτισμένο κλίμα ξεκίνησε από το πρωί η Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ που θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή, αφού ο αριθμός των σωματείων που έχουν εμφανιστεί και έχουν δηλώσει αντιπροσώπους αγγίζει τους 350.

Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία στην οποία προχώρησε ένας εκ των υποψηφίων, ο Γιώργος Καραμπέτσος, σε σχέση με την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στην Ορεστιάδα. «Επί τόσες ημέρες ήταν η Εθνική στην Θράκη και δεν το ήξερε ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης. Δεν πήγε έστω μια μέρα. Και μην τολμήσετε να το διαψεύσετε γιατί έχω μιλήσει με τον κ. Κεμανετζή. Πήγα στην Αλεξανδρούπολη, γιατί πήγα και στην Αλεξανδρούπολη», είπε ο πρώην διεθνής διαιτητής που διεκδικεί να γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Από την πρώτη σειρά προσπάθησε να απαντήσει ο Ορεστιαδίτης παράγοντας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος ήταν και ο μόνος Θρακιώτης μέλος στο απερχόμενο ΔΣ. «Εγώ ήμουν κάθε μέρα εκεί», είπε, θέλοντας να δείξει ότι η Ομοσπονδία ήταν κοντά και παρούσα, αλλά ο Καραμπέτσος επέμεινε ότι αυτό είναι άλλη υπόθεση και η ουσία είναι ότι η Ένωση ήταν απούσα – αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ενημερώθηκε.

Αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μείζον θέμα. Είναι δυνατόν το ThrakiSportS να έχει γράψει μήνες πριν ότι η Εθνική Ανδρών θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ στην Ορεστιάδα και να μην γνωρίζει την έλευση και την παραμονή της ο πρώτης της τοπικής Ένωσης; Είναι δυνατόν να έχει παραμείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες στον Έβρο, να έχει δώσει τρία φιλικά με την Λετονία στο “Νίκος Σαμαράς” και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ να αγνοεί ότι έχει έρθει και προετοιμάζεται στην διοοικητική του περιφέρεια η Εθνική Ανδρών;

«Αν έχει συμβεί αυτό, τότε γιατί κάθεται και δεν παραιτείται;» σχολίασε ένας από τους κορυφαίους θρακιώτες παράγοντες στον χώρο του βόλεϊ, που ήταν παρών στην Γενική Συνέλευση και ξαφνιάστηκε με την καταγγελία που έκανε ο Γ. Καραμπέτσος από το βήμα της, ενώπιων των εκπροσώπων 350 σωματείων από όλη την χώρα. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΠΕΘΡ είναι η Α’ Διοικητική Περιφέρεια της ΕΟΠΕ, υποτίθεται δηλαδή ότι είναι η προέκτασή της και δεν υπάρχει μεγαλύτερο «άδειασμα» από το να μην είναι ενημερωμένος ο πρόεδρός της για τον ερχομό της Εθνικής Ομάδας στα μέρη του.

Πάντως ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής δεν ήταν παρών στην αίθουσα και σε μια πρώτη προσπάθεια του ThrakiSportS για να επικοινωνήσει μαζί του και να διασταυρώσει την αλήθεια ή μη της καταγγελίας, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του. Στην φωτογραφία βλέπετε τον Γιώργο Καραμπέτσο αριστερά στο βήμα και τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου δεξιά, με πλάτη στο φακό από την πρώτη γραμμή του ακροατηρίου, λίγα δευτερόλεπτα μετά την καταγγελία και τον διάλογο που είχαν μεταξύ τους…