Photos: Η βράβευση των Δουβαλίδη και Κορακάκη από την Δόξα Δράμας που διέλυσε με 4-0 σε φιλικό τον ΠΑΟΚ

 

Η Δόξα Δράμας διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΟΚ ή αν θέλετε τα πιτσιρίκια του, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Δράμα. Σε αυτήν ωστόσο το πιο σημαντικό ίσως κομμάτι της ήταν οι τιμές που επιφύλαξε η Δόξα Δράμας στην χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη αλλά και στον Κώστα Δουβαλίδη.

Βλέπετε, στις γειτονικές πόλεος ξέρουν να τιμούν τους σπουδαίους αθλητές που αναδεικνύουν και αν δεν το κάνουν οι πολιτικοί, το κάνουν οι ομάδες. Για την Κορακάκη ήταν η δεύτερη εκδήλωση τιμής σε ένα 24ωρο, αφού το βράδυ της Παρασκευής είχε βρεθεί και στη Νιγρίτα Σερρών, από όπου επίσης έχει ρίζες από τηξν πλευρά της μητέρας της.

Ωστόσο οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας δεν τίμησαν μόνο την Κορακάκη αλλά και τον Δουβαλίδη, που επίσης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Ρίο – έστω και αν δεν μπόρεσε να μπει στον τελικό και περιορίστηκε στην 13η θέση στα 110 μέτρα με εμπόδια. Η συμμετοχή και μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες τιμούσε την πόλη της Δράμας και συνολικά την ΠΑΜ-Θ.

Και οι δυο έλαβαν από μια φανέλα της Δόξας Δράμας με τα ονόματά τους. Την Κορακάκη τίμησε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστή οπαδός της ομάδας η Άννα, ενώ στην εξέδρα βρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Πάμπλο Γκαρσία αλλά και αρεκτοί θρακιώτες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ακόμα και από την Σαμοθράκη υπήρχε ένα πανό…

Δείτε τις φωτογραφίες…