Ισόπαλο και το τελευταίο φιλικό της Ξάνθης πριν την έναρξη(;) του πρωταθλήματος

 

Την έκτη της ισοπαλία σε 12 φιλικές αναμετρήσεις έφερε η Ξάνθη, αυτή τη φορά με 1-1 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα της αναμέτρησης πήγαν στον 21χρονο παίκτη της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση για να μεταβεί στη Βοστώνη και να υποβληθεί σε σε μεταμόσχευση  μυελού των οστών.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 6΄, όταν το σουτ του Κολλαρά μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στο 14΄ δυνατό γυριστό σουτ του Κώστα μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα. Στο 20΄ είχαμε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα του Ευόσμου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φελίπε από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου, με τους αμυντικούς της Ξάνθης να διώχνουν στη συνέχεια. Στο 34΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από γύρισμα του Σολτάνι από τα αριστερά, ο Μελισσόπουλος με προβολή έκανε το 1-0. Στο 39΄ το μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Χατζή βρήκε την πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού κι έφυγε άουτ. Στο 40΄ ο Φελίπε πλάσαρε από το ύψος της περιοχής τον εξερχόμενο Ζαρόπουλο με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 51΄ η κεφαλιά του Δεινόπαπα κατέληξε στα χέρια του Ζαρόπουλου. Στο 63΄ ο Αγροτικός Αστέρας έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τεγούση. Στο 70΄ ο Φελίπε σούταρε, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 81΄ ο Αγροτικός Αστέρας βγήκε στην κόντρα, αλλά ο Δεμένικος με απόκρουση στο σουτ του Μπάρι και την βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του και λίγο αργότερα σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Δεινόπαπα. Στο 85΄ το σουτ του Σουλεϊμάν Οκάν πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 86΄ η κεφαλιά του Λισγάρα και στο 87΄ αυτή του Γιουνές.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (66’ Δεμένικος), Κολλαράς (30’ Παπάζογλου), Λισγάρας, Σβάρνας (66’ Μελιόπουλος), Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λουσέρο (86’ Παπαδόπουλος), Σολτάνι (86’ Ζουμπουλίδης), Μελισσόπουλος (82’ Καπτέλι), Κώστας (77’ Σουλεϊμάν Οκάν), Γιουνές.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Φελίπε, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκολής, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Γκέκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Μπουτζίκκος, Έππας, Μπάρι, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ LIVE ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ