ΕΠΣ Θράκης: Για την άλλη εβδομάδα στους Προσκυνητές ορίστηκε η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου

 

Για το άλλο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο των Προσκυνητών ορίστηκε από την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης η εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που διοργανώνει στο νομό Ροδόπης.

Η επιλογή της ημερομηνίας έγινε μετά από αρκετές αναβολές, καθώς η ΕΠΣ Θράκης περίμενε (και ακόμα περιμένει) τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις δύο κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος (οριστικά τόσες θα διεξαχθούν φέτος).

Αναφορικά με την επιλογή του τόπου, έγινε τιμής ένεκεν προς την ομάδα της Δόξας προσκυνητών που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, σε μια συμβολική κίνηση που θα προσπαθήσει να καθιερώσει η διοίκηση του Μάνου Γαβριηλίδη.

Με βάση όλες τις πληροφορίες πέρα από τις 12 ομάδες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, θα έχουμε και ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων στην Β’ Κατηγορία με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν κατά μία, το πολύ δύο.

Ως την κλήρωση έχει δοθεί και το άτυπο περιθώριο στην Ροδόπη Μεσούνης που έχει καταθέσει τα χαρτιά της και περιμένει την αναγνώριση από το Πρωτοδικείο για να προλάβει να συμπεριληφθεί το όνομά της σε αυτήν.