Επιστροφή Νεντίδη στην Ξάνθη για το φιλικό του ΑΟΞ με τον Αγροτικό Αστέρα (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια, ο ΑΟ Ξάνθης μέσα σε ένα 24ωρο υποδέχεται και τον Αγροτικό Αστέρα στην επιστροφή του Νίκου Νεντίδη στην Θράκη, από τον αντίπαλο ωστόσο πάγκο.

Εκτός της επιστροφής του Νεντίδη στην Θράκη επιστρέφουν με τον Αστέρα ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Ιάσωνας Παπαδημητρίου, αλλά και οι πρώην παίκτες του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου, Νίκος Μπουτζίκος και Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε πως τα έσοδα του φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα θα πάνε στον Λεωνίδα Κουτσούκη που έχει άμεση ανάγκη από χρήματα για τον αγώνα που δίνει για τη ζωή του, κάτι αντίστοιχο που θα κάνει λίγο νωρίτερα και ο Πανθρακικός στο φιλικό με την Δόξα Προσκυνητών.

Στα αγωνιστικά στο δωδέκατο φιλικό της ομαδας όπου μετρά 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα, η γηπεδούχος Ξάνθη θα έχει τις γνωστές απουσίες των διεθνών Καμαρά και Ορφανίδη που βρίσκονται με τις Εθνικές τους ομάδες ενώ ο Γουάλας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς από το παιχνίδι με τον Άρη και δεν αγωνίστηκε στο φιλικο της Παρασκευής με τον Πανθρακικό.

Ο Λουτσέσκου πιθανότατα θα κάνει καποιες αλλαγές, θα δοκιμάσει νέα σχήματα και θα δει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν μεγάλο διάστημα στο φιλικο με τον Πανθρακικό, αν και βάση δυναμικού ο Αγροτικός φαίνεται ισχυρότερος από τους Κομοτηναίους.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου και θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση για την εξέλιξή του από το ThrakiSportS, όπως νωρίτερα και το φιλικό παιχνίδι της Κομοτηνής ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και τον Πανθρακικό.