ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

 

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ και μαζί το φιλικό αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά  με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχουν τα παιδιά από το παιδικό και εφηβικό τμήμα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης.

Η 38μελής αποστολή θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου για να πάρει μέρος σε τουρνουά με άλλες ομάδες παίδων και εφήβων. Στις 9 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία θα γίνει και η γιορτή για τα 90 χρόνια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα δώσουν το παρών πολλοί αστέρες του παρελθόντος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας κατάφεραν και εξασφάλισαν την είσοδο στα παιδιά και έτσι η αποστολή από την Αλεξανδρούπολη θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Στις 11 Σεπτεμβρίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται και ο Άρης, όμως η έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου αναγκάζει την αποστολή της Ολυμπιάδας να επιστρέψει νωρίς στην Αλεξανδρούπολη.

Τα τμήματα παίδων και εφήβων της Ολυμπιάδας έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνουν μέρος, τα οποία ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.