Οι 24 Θρακιώτες διαιτητές που θα σφυρίζουν τη νέα σεζόν σε Super League, Football League και Γ’ Εθνική

 

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι πίνακες διαιτητών και βοηθών της Α’ Β’ αλλα και Γ’ Κατηγορίας, για τα παιχνίδια Super League, Football League αλλα και Γ’ Εθνικής της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Συνολικά στους πίνακες περιλαμβάνονται είκοσιτέσσερα ονόματα από την Θράκη. Δέκα από αυτά από την Κομοτηνή, οχτώ από την Ξάνθη και έξι από τον Έβρο. Αναλυτικά:

Στους πίνακες διαιτητών Super League ανάμεσα στα ονόματα περιλαμβάνονται αυτά του Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης και του Χρηστου Γκράνα της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες βοηθών διαιτητών Super League περιλαμβάνονται τα ονόματα του Σπύρου Βασιλόπουλου από την ΕΠΣ Έβρου, του Αϊχάν Χούσκογλου από την ΕΠΣ Θράκης και του διεθνούς Χασάν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα των βοηθών Super League με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες διαιτητών 2ης Κατηγορίας, δηλαδή της Football League, εκτός του Στέφανου Κουμπαράκη της ΕΠΣ Θράκης, βρίσκεται πλέον και το όνομα του Ενγκίν Κιγιτζή από την ίδια ένωση, όπως και αυτό του Γιώργου Κυριαζίδη από την ΕΠΣ Έβρου. Αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες βοηθών διαιτητών 2ης Κατηγορίας, δηλαδή της Football League, βρίσκονται τα ονόματα των Μάκη Δημητριάδη από την ΕΠΣ Θράκης και των Ελίας Ελμπιούκ, Τάσου Χατζημωυσιάδη και Χουσεΐν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και αυτό του Παναγιώτη Καραίσκου από την ΕΠΣ Έβρου. Αναλυτικά όλα τα ονόματα των βοηθών Super League με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής, βρίσκονται τα ονόματα των Σάββα Σιδηρόπουλου, Βασίλειου Σημίδη από την ΕΠΣ Έβρου, του Ιωάννη Δρακίδη από την ΕΠΣ Θράκης και Παναγιώτη-Χρυσοβαλάντη Τσοπουλίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους πίνακες βοηθών διαιτητών Γ’ Εθνικής, βρίσκονται τα ονόματα των Κων/νου Κίτσου από την ΕΠΣ Έβρου, Μάριου Γκιόση, Γεωργίου Δανδανίδη, Κων/νου Καρακασίδη και Χρήστου Τζιώτζιου από την ΕΠΣ Θράκης και των Παναγιώτη Βαμβακίδη και Δημήτριου Κηλικιώτη από την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά όλα τα ονόματα των βοηθών Γ’ Εθνικής με ένα κλικ ΕΔΩ.