«Έτοιμος να σκοράρει ο Κοντονής», η ατάκα του Πανόπουλου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τη δίωρη συνάντηση των εκπροσώπων της Super League με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Kατά την αποχώρησή του από το υπουργείο ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας δήλωσε ότι όλες οι πλευρές δεσμεύθηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατό για να γίνει η σέντρα της φετινής σεζόν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου!

Όπως μάλιστα αποφασίστηκε, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, αντίθετα με πέρυσι που ξεκίνησε από την 3η, ενώ παράλληλα δόθηκε και άτυπη παράταση για τις εγγυητικές.

Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια του Χρήστου Πανόπουλου που εξερχόμενος της συνάντησης δήλωσε: «Ο κ. Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το θέμα με την διαιτησία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την λογική που έχουμε όλοι θα ξεκινήσουμε. Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Θα ζητήσουμε να έρθουν πάλι στην Ελλάδα, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here