ΕΠΣ Θράκης: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα (ούτε) η ιστορική ΑΕ Κομοτηνής

 

Μετά την ΠΑΕ Ποντίων, άλλη μια ιστορική ομάδα της πόλης της Κομοτηνής όπως όλα δείχνουν δεν θα κατέβει στο νέο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την ΑΕ Κομοτηνής, το ποδοσφαιρικό τμήμα της οποίας, όπως έχει αναφέρει από μήνες το ThrakiSportS, τελεί υπό διάλυση.

Το ιστορικό σωματείο διαθέτει πολύ ισχυρά τμήματα σε μπάσκετ και βόλεϊ με συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και έναν πολύ αγαπητό στην πόλη σύλλογο παλαιμάχων του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε είναι η ομάδα που συγχωνεύθηκε με τον Ορφέα Κομοτηνής για την ίδρυση του Πανθρακικού, πριν από έξι δεκαετίες. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που τελεί εν υπνώσει και δυναμικούς παράγοντες που προέρχονται όμως κυρίως από το μπάσκετ και το βόλεϊ και μοιραία ασχολούνται πρωτίστως με τα δικά τους σπορ.

Κάπως έτσι το ποδόσφαιρο αφέθηκε στη μοίρα του και σύμφωνα με όλες οι ενδείξεις, πέρασε και η τρίτη προθεσμία που έθεσε η ΕΠΣ Θράκης χωρίς κάποιος από τον σύλλογο να πάει και να δηλώσει την ομάδα.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΑΕ Κομοτηνής δεν θα μετάσχει στα πρωταθλήματα και τις λοιπές διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης τη νέα σεζόν….