Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μελισσά! Αναλαμβάνει προπονητής στον Άρη με… ξανθιώτικη παρέα

 

Μετά από από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας σε Ορφέα Ξάνθης, Καλαμάτα, Skoda Ξάνθη, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Λάρισα και Άρη ο Πασχάλης Μελισσάς σταματά το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες του Άρη (Κ19), έχοντας για παρέα και τον παλιό αμυντικό της Ξάνθης τη δεκαετία του 90 Κώστα Κωνσταντινίδη που αναλαμβάνει υπεύθυνος ακαδημιών .

Ο 34 χρονος ποδοσφαιριστής  πέρυσι κατέγραψε 22 ματς και πέτυχε ένα γκολ με την φανέλα του Άρη στην Γ’ Εθνική και βοήθησε στην άνετη άνοδο της ομάδας στην Football League, δείχνοντας ότι θα μπορούσε και φέτος να βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους” που ψάχνονται για αμυντικούς με την εμπειρία του.

Ωστόσο η πρόκληση – πρόταση του Άρη έκανε “κλικ” στον Θρακιώτη αμυντικό που είχε εκμηστηρευτεί στο ThrakiSportS στις αρχές Ιουνίου ότι το τέλος πλησιάζει και σκέφτεται μετά από 1-2 χρόνια το επόμενο βήμα του στον χώρο. Τελικά, αυτό το βήμα το έκανε αρκετούς μήνες νωρίτερα από την ημέρα που και εκείνος υπολόγιζε!

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Προπονητής της ομάδας U-19 του Άρη, η οποία θα συμμετάσχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Football League, είναι ο Πασχάλης Μελισσάς.
Συνεργάτης του 34χρονου τεχνικού -μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας- θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ μετά από 11 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Προπονητής της ομάδας U-17 του ΑΡΗ είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας U-16.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας (U-19 και U-17) θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (03/09, 11:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της ομάδας U-17, Δημήτρη Σίτσα, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.