ΕΠΣ Θράκης: Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για την έγκριση ενός ακόμα συλλόγου από το Πρωτοδικείο

 

Η Ακαδημία «Λύκοι» του Νίκου Ιωσηφίδη έχει κάνει τις κινήσεις της για να εγκριθεί το καταστατικό της ώστε να εγγραφεί ως σύλλογος στα μητρώα της ΕΠΣ Θράκης με σκοπό να λάβει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο οι καλοκαιρινές διακοπές των δικαστηρίων έχουν καθυστερήσει την έγκριση από το Πρωτοδικείο, στο οποίο έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει τις προθεσμίες ή όχι ο νεοσύστατος σύλλογος που φιλοδοξεί να κάνει την εμφάνισή του στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Ροδόπης.

Η συγκεκριμένη ακαδημία ιδρύθηκε πέρυσι και έτσι κι αλλιώς είχε κάνει κινήσεις συνεργασιών, προωθώντας παίκτες αφενός στον Ορφέα Ξυλαγανής, αφετέρου δίνοντάς τους την δυνατότητα συμμετοχών μέσω του ΑΟ Φαναρίου. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει τις κινήσεις για να ιδρυθεί και νέος σύλλογος.

Από την ΕΠΣ Θράκης έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να δεχθούν την συμμετοχή χωρίς να έχει προηγηθεί η έγκριση από το Πρωτοδικείο και τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας αγώνας δρόμου για να προλάβει. Πάντως η διοικούσα αρχή έχει άτυπα παρατείνει τις προθεσμίες δηλώσεων συμμετοχής για αυτόν τον λόγο.

Ως κρίσιμη ημερομηνία για το αν θα προλάβει ο συγκεκριμένος ή ενδεχομένως και άλλοι σύλλογοι να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης είναι να έχουν έτοιμα όλα τα χαρτιά τους, με την αναγνώριση από το Πρωτοδικείο συμπεριλαμβανομένη, μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης που θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες.