Τιμάει τους Μάντη και Καγιαλή ο Λάσκαρης στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

Τους χάλκινους ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή θα τιμήσει η ΚΑΕ Άρης στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο “Nick Galis Hall”.

Όπως είναι γνωστό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης μέσω του Lascaris Foundation χρηματοδότησε την «Ιφιγένεια», το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκαν και τελικά κατέκτησαν το μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα οι δύο πρωταθλητές μας. Μάλιστα ο Νίκος Λάσκαρης ήταν και ο «νονός» του σκάφους, όπως αποκάλυψε ο Παύλος Καγιαλής, ενώ το σκάφος είχε κατασκευαστεί ειδικά για το δίδυμο Μάντη-Καγιαλή στην Γερμανία με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές.

Το Ίδρυμα εδρεύει στην Ζυρίχη ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό να προστατεύει, να διατηρεί, να προωθεί και να ενισχύει την ελληνική εθνική ταυτότητα και ταυτόχρονα να χρηματοδοτεί δράσεις παιδείας και πολιτισμού, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού και υγείας, νιώθει ιδιαίτερα περήφανο, που χορήγησε τους άξιους αυτούς ιστιοπλόους, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης Ολυμπιακής προετοιμασίας τους.

Έτσι μέσω της βράβευσης αυτής από τον Άρη ο Νίκος Λάσκαρης θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει με ακόμα ένα τρόπο τα δύο αυτά παιδιά, που επί ένα χρόνο στερήθηκαν ελεύθερο χρόνο, φίλους και οικογένεια και βρίσκονταν στη Βραζιλία για να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα, φέρνοντας για τη χώρα μας το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα και την κατηγορία 470.