Τη θέση του εκλιπόντος Τάσου Χαραλαμπίδη διεκδικεί στο ΔΣ της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος

 

Την Κυριακή πραγματοποιείται στην Αθήνα η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και θα ολοκληρωθεί με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε αυτές τις εκλογές, όπως έγινε γνωστό, υποψήφιος θα είναι και ο Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, που θα διεκδικήσει για πρώτο φορά την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Η Θράκη είχε επί πολλά χρόνια συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με το Τάσο Χαραλαμπίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα τέλη του 2015 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό (στην φωτογραφία, ο Νικολόπουλος τιμά την χήρα του Χαραλαμπίδη, κατά τον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον περασμένο Μάιο).

Αυτό το κενό στα κεντρικά διοικητικά πράγματα είναι προφανές ότι θα προσπαθήσει να καλύψει ο Νίκος Νικολόπουλος και ήδη οι ομάδες της περιοχής, που θα ψηφίσουν, οφείλουν να συνασπιστούν και να ασκήσουν πιέσεις και σε ομάδες από άλλες περιοχές με τις οποίες διατηρούν σχέσεις, ώστε να καταφέρουν να εκλεγεί και πάλι ένας Θρακιώτης στο ΔΣ της ΕΟΚ.