Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το φιλικό ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Προσκυνητών

 

Το ανθρώπινο της πρόσωπο δείχνει ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Πανθρακικός, η οποία στέκεται δίπλα σε ένα ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 17:30.

Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου (μόλις 21 ετών) Λεωνίδας Κουτσούκης έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση  μυελού των οστών.

Ο Πανθρακικός ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΠΣΑΠ προς την ΕΠΟ, τη Super League, τη Football League κι όλες τις ΠΑΕ, έλαβε την απόφαση το προγραμματισμένο για το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής (17:30) να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη Θύρα 1 η οποία θα είναι ανοιχτή για το φιλικό είναι μόλις 5 ευρώ και όλοι οι φίλαθλοι του νομού Ροδόπης θα πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο και στην ΕΠΣ Θράκης και την Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης θα αγωνιστούν στη φιλική αναμέτρηση χωρίς αμοιβή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2016, ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Δόξα Προσκυνητών, και τη διάθεση των εισιτηρίων για το σκοπό αυτό.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, που απηύθυνε ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) πριν από λίγες ημέρες προς την ΕΠΟ, τη Super League, τη Football League κι όλες τις ΠΑΕ, έλαβε την απόφαση το προγραμματισμένο για το Σάββατο 03/09/2016 φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής (17:30) να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αντίτιμο των εισιτηρίων, για τη Θύρα 1 του γηπέδου, η οποία θα λειτουργήσει, θα είναι πέντε (5) ευρώ και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Επισημαίνεται, πάντως, ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα έχουν ισχύ και σε αυτό το φιλικό.

Ο Λεωνίδας, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1995, τους τελευταίους μήνες δίνει το σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Έχει ανάγκη την οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, με αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βοηθήσει το Λεωνίδα και την οικογένειά του!

Καλούμε τους φιλάθλους μας και κάθε Κομοτηναίο το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτού του νεαρού παιδιού, που χρειάζεται τη βοήθειά μας, για να βγει νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του!

Λεωνίδα, η Πράσινη Οικογένεια είναι στο πλευρό σου!!!

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΕΠΣ Θράκης αλλά και την οικεία Επιτροπή Διαιτησίας για την απόφασή που έλαβαν, έτσι ώστε οι διαιτητές της αναμέτρησης να αγωνιστούν χωρίς αμοιβή στον εν λόγω φιλικό αγώνα!