Επέστρεψε Ελλάδα η Κορακάκη αλλά άγνωστο πότε θα τιμηθεί από ΠτΔ ή έστω ΠΑΜ-Θ

 

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ώρες η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, η οποία βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στην Γαλλία και για τον λόγο αυτόν είχε απουσιάσει την προηγούμενη εβδομάδα από την εκδήλωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Όπως έμαθε πάντως το ThrakiSportS, ακόμα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση από πλευράς Προεδρίας ή ΕΟΕ για την εκδήλωση που δεδομένα θα γίνει προς τιμήν και της Άννας Κορακάκη αλλά και των υπόλοιπων μελών της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Άλλωστε όπως ξεκάθαρα τόνισε ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, θα πραγματοποιηθεί και άλλη εκδήλωση για να τιμηθεί όπως της αξίζει και η Άννα Κορακάκη και τα άλλα μέλη της Ελληνικής αποστολής στη Βραζιλία που δεν μπορούσαν να παραστούν, όπως οι θρακιώτες Χρήστος Κατραντζής και Κώστας Μπανιώτης.

Από εκεί και πέρα πάντως, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, με την Άννα Κορακάκη και την οικογένειά της δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή ούτε οι αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να την τιμήσουν όπως της αρμόζει. Φαίνεται ότι για την ώρα οι τιμές περιορίζονται σε εκείνη την περίφημη φωταγώγηση για… κλάματα στο κτήριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, την επομένη της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου.