Επαγγελματίας και ο Εβρίτης τερματοφύλακας της Κ20 του Πανθρακικού Κων. Παπαδόπουλος

 

Ακόμα ένας παίκτης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Κ20 Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στον Πανθρακικό από το καλοκαίρι του 2014, αγωνιζόμενος την πρώτη χρονιά με την Κ17 και πέρσι με την Κ20.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βάση ηλικίας μπορεί να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις Φέρες του Νομού Έβρου στις 30 Οκτωβρίου 1998 κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία Θράκη Φερών (2006-2008) και στη συνέχεια έπαιξε για μία τριετία στην ακαδημία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2008-2011), προτού να ενταχθεί στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε ο Πανθρακικός, προκειμένου να ενισχύσει το τμήμα Κ17 της ομάδας μας. Πέρυσι προβιβάστηκε στο τμήμα Κ20, λαμβάνοντας μέρος στο αντίστοιχο, βάσει ηλικίας, πρωτάθλημα της Super League.