Έφυγε από τον ΓΑΣ Κομοτηνή και θα αγωνίζεται στην Α1 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Ανδρέας Μπεκρής

 

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην πλέον παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή Ανδρέας Μπεκρής.

Το ThrakiSportS είχε το ρεπορτάζ από τον Ιούνιο, αμέσως μετά τη μη ολοκλήρωση της συνένωσης του ΓΑΣ με την ΑΕ Κομοτηνής και στις 19 Ιουνίου με τίτλο Ανησυχητική… ησυχία στον ΓΑΣ Κομοτηνή μετά το ναυάγιο της συνένωσης” σας είχε ενημερώσει ότι τόσο ο Μπεκρής, όσο και άλλοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέσσερις ημέρες μετά ο έφορος της ομάδας μπάσκετ Θανάσης Καλαμάτας είχε επιχειρήσει να διαψεύσει το ρεπορτάζ λέγοντας ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και αντάξια της ιστορίας της“. Ωστόσο η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ανδρέα Μπεκρή από τον Κόροιβο μάλλον διαψεύδει εκείνη την διάψευση, αφού ο ΓΑΣ Κομοτηνή χάνει ένα ακόμα σημαντικό του στέλεχος, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες αποχωρήσεις και φημολογούνται και άλλες.

Την ίδια στιγμή, ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για τους παίκτες που ήρθαν ή που έφυγαν, σε αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες της Θράκης που μετέχουν σε Εθνικές Κατηγορίες και που έχουν ήδη ενημερώσει μέσω ανακοινώσεων και μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις που έχουν κάνει.

Φέτος ο ΓΑΣ Κομοτηνή κλείνει 40 χρόνια ιστορίας, έχοντας αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία και έχοντας εκπροσωπηθεί στην Ευρώπη από το γυναικείο τμήμα του. Όλοι φυσικά (του ThrakiSportS συμπεριλαμβανομένου) εύχονται πραγματικά ο ΓΑΣ να είναι ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο και αντάξιος της ιστορίας του και της ιστορίας του μπάσκετ της Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου Αμαλιάδας για τη μεταγραφή του Ανδρέα Μπεκρή:

Η ΚΑΕ Κόροιβος με πολύ χαρά καλωσορίζει στην Αμαλιάδα ένα δικό της παιδί, τον Αντρέα Μπεκρή που τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και επιστρέφει σπίτι του και στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Αντρέας παράλληλα με τις σπουδές του αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής. Η ΚΑΕ Κόροιβος του δίνει την ευκαιρία στην αγωνιστική χρονιά που ξεκινά, με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ενός έτους, να αποδείξει την αξία του και να δημιουργήσει την καριέρα του στην Basketleague με την ομάδα της πόλης του. Ο Αντρέας Μπεκρής γεννήθηκε το 1993, έχει ύψος 1,90μ και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard.