Η αντίδραση Σιδηρόπουλου στο «κόψιμο» της υποψηφιότητάς του και η δήλωση Μουστακίδη

 

Μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που με παροιμιώδη καθυστέρηση τοποθετήθηκε στο κόψιμο της υποψηφιότητάς του εκλεκτού του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου από τις εκλογές για το ΔΣ της ΕΟΠΕ, σε δήλωση για το θέμα προχώρησε και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος αλλά και ο Σάκης Μουστακίδης.

Διευκρινίζουμε ότι καμία από αυτές τις δηλώσεις δεν εστάλη προς δημοσίευση στο ThrakiSportS αλλά τις εντοπίσαμε σε ιστοσελίδες που ασχολούνται εξειδικευμένα με το άθλημα του βόλεϊ όπως το Volleynews, το Volleyplanet και το Liberovolley.

Ο Άκης Σιδηρόπουλος δήλωσε:

«Παρά την πικρία μου για τον άδικο, εντελώς τυπολατρικό, αποκλεισμό μου από τις υποψηφιότητες των εκλογών της Ομοσπονδίας το ερχόμενο Σάββατο, έχω να δηλώσω ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την μεγάλη προσπάθεια που έχουν αρχίσει ο Γιώργος Καραμπέτσος και οι συνεργάτες του για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για να παραμείνει το βόλεϊ στην ανυποληψία. Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι από τη Δευτέρα πρέπει να στηρίξουμε τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας για να παράγει έργο. Στενοχωριέμαι, σε αυτή τη χρονική περίοδο τουλάχιστον που ισχύει ο… αποκλεισμός μου από τους επαγγελματίες λάτρεις των τύπων και όχι της ουσίας, που δεν θα μπορώ να βοηθήσω εκ των έσω…
Μετά τιμής,
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ»

Από την πλευρά του, ο Σάκης Μουστακίδης φέρεται να δήλωσε: «Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΠΕ που μου έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω ως πασαδόρο τον Παπάζογλου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπάζογλου που μια ζωή ήταν κεντρικός, αναγκάστηκε να παίξει ως πασαδόρος σε αγώνα με την Σύρο γιατί ο βασικός πασαδόρος της ομάδας είχε μόλις αποδεσμευθεί λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Μουστακίδης να πάρει στο επόμενο παιχνίδι στην Λαμία ως πασαδόρο τον Σιδηρόπουλο, που εξαιτίας εκείνης της αναγραφής του ονόματός του στο φύλλο αγώνος και του γεγονότος ότι δεν μεσολάβησαν δύο χρόνια από τότε, χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση του στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας…