Στη Λάρισα κατέληξε ο Γιάννης Ποτουρίδης

 

Στη Λάρισα και το πρωτάθλημα της Super League θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Γιάννης Ποτουρίδης.

Ο Ποτουρίδης έφτασε ένα βήμα πριν τον Άρη, όμως τελικά ο γάμος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προχώρησε. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Λάρισα κινήθηκε αστραπιαία και απέκτησε τον Ποτουρίδη για τρία χρόνια, με το συμβόλαιο να υπογράφεται αύριο, παρόντος και του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία υπογραφής για 3 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σήμερα το πρωί πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και θα υπογράψει αύριο το βράδυ με την άφιξη στη Λάρισα του κ. Αλέξη Κούγια.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι 24 ετών (27/2/1992) και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις και με 1 παρουσία στο Champions League. To 2012-13 αγωνίστηκε με τον Πλατανιά Χανίων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Serie B με την Ιταλική Novara κι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού την τελευταία 2ετία. Έχει συνολικά 89 συμμετοχές στη Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τις U21, U19 και U17.»