Επιστροφή στις προπονήσεις με… γλυκά και κεράσματα για τους παίκτες της Ξάνθης

Μία απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της Ξάνθης, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από το χθεσινό ρεπό που πήραν λόγω των δύο συνεχόμενων φιλικών παιχνιδιών το Σαββατοκύριακο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing στη συνέχεια με τα παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, ενώ στο τέλος ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Ο μόνος που δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα ήταν ο Γουάλας Περέιρα, καθώς τραυματίστηκε στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με τον Άρη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης απουσίαζαν οι Κασά Καμαρά και Πέτρος Ορφανίδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Μαυριτανίας και της Εθνικής Ελπίδων αντίστοιχα και θα απουσιάσουν και από τις επόμενες προπονήσεις.

Στο τέλος πάντως της προπόνησης περίμεναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ξάνθης δύο γλυκιές εκπλήξεις, καθώς χθες είχε τα γενέθλια του ο Καρίμ Σολτάνι και σήμερα τη γιορτή του ο προπονητής τερματοφυλάκων της ξανθιώτικης ομάδας Αλέκος Μαλαδένης, οι οποίοι κέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους και δέχθηκαν τις ευχές τους.