Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Ντέμης Νικολαΐδης αλλά από νέο (διαφορετικό) μετερίζι!!!

 

Πριν από μήνες το ThrakiSportS είχε αναπαράγει τις φήμες που ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο και να την εξετάζει σοβαρά. Πλέον ήρθε η στιγμή της επιβεβαίωσης, αφού όχι μόνο κατατέθηκε η πρόταση αλλά ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην άσσος της μπάλας την αποδέχθηκε.

Όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση, «μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός, πρωταθλητής Ευρώπης και μέλος της ιστορίας της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του».

Ο “Ντεμίνιο” θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί σε γνωστό αθηναϊκό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 θα βρίσκεται στο στούντιο του Σπορ FM 94,6 με την εκπομπή “Ντεμοτεχνείο”!