Η αιχμηρή ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την απόρριψη της υποψηφιότητας Σιδηρόπουλου

 

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών και περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανάδειξη του θέματος ως μείζονος στην (αθλητική και μη) κοινωνία της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκε με μια αιχμηρή ανακοίνωσή του στην υπόθεση της μη έγκρισης της υποψηφιότητας του Άκη Σιδηρόπουλου για το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από το ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού και όχι μόνο από το ΤΑΑ Εθνικός, συνεπώς έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αφού φέρει την υπογραφή του συνόλου του συλλόγου και όχι μόνο του τμήματος βόλεϊ. Το κείμενό της έχει ως εξής:

Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε με την απόρριψη της υποψηφιότητας στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ, του μέλους του Συλλόγου μας και πρώην διεθνή αθλητή, Άκη Σιδηρόπουλου, γνωστοποιούμε στους φίλους του βόλεϊ τα παρακάτω.

Την απόφαση μιας τόσο σημαντικής Βολεϊκής προσωπικότητας, με ήθος, αγωνιστικότητα και διακρίσεις στους αγωνιστικούς χώρους να ασχοληθεί ενεργά, από την διοικητική πλέον πλευρά με το Βόλεϊ, χαιρέτησε και αποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο Σύλλογος.

Δεν φαντασθήκαμε ποτέ, ότι για την υποψηφιότητα αυτή, θα υπήρχαν τυπικά κωλύματα, (που προκλήθηκαν προ διετίας περίπου, με υπαιτιότητα μάλιστα της ΕΟΠΕ), γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε, ότι υποψηφιότητες σαν αυτή του Άκη Σιδηρόπουλου, τιμούν και κοσμούν το ίδιο το άθλημα.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του αθλητισμού, όπως κάνουμε εδώ και ένα περίπου αιώνα, με απόψεις, θέσεις και προτάσεις, σεβόμενοι πάντα ηθικούς κανόνες και νομικούς περιορισμούς.

Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν χρειάζεται «αυτόκλητους» υπερασπιστές και ερμηνευτές των θέσεών του. Όποτε κριθεί αναγκαίο, το Διοικητικό Συμβούλιο δια του Προέδρου του, επίσημα και καθαρά, κάνει τις απαιτούμενες ανακοινώσεις.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here