Η αλλαγή στη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας ξεκινάει πιθανότατα το πρωτάθλημα

Μπορεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης να μην παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ, όμως η αλλαγή της επιτροπής δεοντολογίας και η επαναφορά της προηγούμενης σύνθεσης πιθανότατα αποτελεί και την άρση της αναβολής του πρωταθλήματος από τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την έναρξη του πωταθλήματος της Super League στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είχε ζητήσει άλλωστε τόσο ο ίδιος ο υφυπουργός, όσο και ο απεσταλμένος της FIFA Κώστας Κουτσοκούμνης, καθώς αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της αναβολής.

Μετά την αλλαγή των πειθαρχικών επιτροπών της Super League και της Football League από μονομελές όργανο σε τριμελές αποφασίστηκε ότι δεν έχει ισχύ η αλλαγή που είχε γίνει την 1η Αυγούστου. Με άλλα λόγια, η επιτροπή δεοντολογίας επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή και σύνθεση.

Μένει πλέον αν ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου για την έναρξη του πρωταθλήματος ή αν μας περιμένουν και άλλα επισόδεια μέχρι τελικά να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη χώρα μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here