Στην οικογένεια της Nike μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο Μπανιώτης και Παπαχρήστου

 

Ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης μπορεί να μην πήγε όπως ήθελε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο αγώνισμα του ύψους παγκοσμίως.

Για τον λόγο αυτό, μεγάλες εταιρείες τον είχαν προσεγγίσει για να συνάψει προσωπική χορηγία μαζί τους και ήδη προχώρησε στην κίνηση να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας αθλητικών ειδών Nike.

Ο Μπανιώτης στις διοργανώσεις της Εθνικής Ομάδας, όταν εκπροσωπεί την Ελλάδα, θα οφείλει προφανώς να φορά τις εμφανίσεις της Adidas με την οποία έχει πολυετή χορηγική συνεργασία η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.

Ωστόσο ακόμα και στους αγώνες η συνεργασία αυτή δεν επεκτείνεται και στα παπούτσια, όπου ο κάθε αθλητής δικαιούται να φορά ό,τι επιθυμεί. Παράλληλα, στους υπόλοιπους αγώνες του προφανώς θα έχει εξοπλισμό Nike.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο ο Μπανιώτης που περνά στην οικογένεια της Nike μετά το Ρίο. Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι κάτι αντίστοιχο θα ανακοινωθεί σύντομα και για την Βούλα Παπαχρήστου.

Υπενθυμιζεται τέλος ότι σε σχέση με την περιοχή μας, η Nike είναι η επίσημη προμηθεύτρια εταιρεία των εμφανίσεων του Πανθρακικού.