Εμφάνιση στην ΕΡΤ3 για τον πρώην «σωτήρα» του Εθνικού Απόστολο Τσιπίδη ως… μελλοντικού σωτήρα του Ηρακλή

 

Τον Απόστολο Τσιπίδη πριν ενάμισι χρόνο τον γνώρισε για τα καλά η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Εμφανίστηκε από κάποιους (εντός και εκτός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) ως μέγας σωτήρας της ομάδας βόλεϊ του Ν. Έβρου και έφτασε μια ανάσα από το να αναλάβει την διοίκησή της.

Στην Αλεξανδρούπολη λέγεται ότι πλέον κανείς δεν θέλει να ακούει το όνομά του, όμως ο ίδιος επιμένει να αυτοχαρακτηρίζεται ως ευεργέτης της πόλης και παρουσιάζει σαν παράσημα και στοιχεία που το αποδεικνύουν ευχαριστήριες ανακοινώσεις από το ΤΑΑ Εθνικός και προσωπικά τον Σάκη Μουστακίδη, που ουδέποτε δημόσια έσπευσαν να πουν ή να γράψουν κάτι αρνητικό για την περίπτωσή του.

Μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Βέροια, όπου είχε και την γνωστή περιπέτεια που οδήγησε στην σύλληψή του για παλιές υποθέσεις. Φαίνεται ότι όχι απλά όμως ξεπέρασε τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε, αλλά πλέον εμφανίζεται και πάλι στα κανάλια, αυτή τη φορά της Θεσσαλονίκης και μάλιστα μέχρι και από την δημόσια τηλεόραση, ως μέγας ευεργέτης αυτή τη φορά του Ηρακλή, στα διοικητικά του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν.

Ο Τσιπίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ3 για τον Ηρακλή που παρουσίασε ο Εβρίτης στην καταγωγή δημοσιογράφος Γιάννης Δέλκος. Μίλησε για ανθρωπους που δεν θελουν το καλό του Ηρακλή, υποστήριξε ότι από το 2000 και μετα ελαχιστοι ήταν αξιόπιστοι και σοβαροί παράγοντες ενώ οι περισσότεροι είπαν ψέμματα στον κόσμο του Ηρακλή.

Επιπλέον, ο Απόστολος Τσιπίδης υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι εραστής του Ηρακλή και δήλωσε εκπρόσωπος μεγαλοεπενδυτών που ενδιαφονται να κάνουν πάλι μεγάλο τον Γηραιό. Πριν λίγες μέρες είχε βγει σε μεγάλο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές με Σέρβο επενδυτή (παράγοντα και επιχειρηματία με κατασκευαστικές εταιρείες, σούπερ μάρκετ και εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ενώ υπήρξε παράγοντας σε μεγάλη ομάδα της Σερβίας) και ενδιαφέρον ενός Βέλγου (ιδιοκτήτη εταιρείας αυτοκινήτων) για τον Ηρακλή.

Για το ενδιαφέρον του Σέρβου επιχειρηματία, ο οποίος και παλιότερα ήθελε να εμπλακεί διοικητικά με τον Ηρακλή, αποκάλυψε μάλιστα πως πρόκειται για τον 71χρονο Σλόμπονταν Μίσκοβιτς. Ο εν λόγω επιχειρηματίας αποτέλεσε επί σειρά ετών έναν από τους χρηματοδότες του Ερυθρού Αστέρα. Κατοικεί στο Βελιγράδι και είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Delta Holdings. Έχει έναν γιο ονόματι Ντίμιταρ και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός θα είναι που θα «τρέξει» τον Ηρακλή εάν ολοκληρωθεί το deal και ο Σλόμπονταν Μίσκοβιτς αναλάβει και επισήμως τον Γηραιό.

Βέβαια, όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν με τον Ηρακλή, μας θυμίζουν σαν φάρσα όσα έζησε πριν ενάμισι χρόνο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Μένει να δούμε αν θα έχουμε και την ίδια κατάληξη…