«Θα κάνω τα πάντα για να πάρω ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς», δηλώνει ο Δήμος Μιχαλεντζάκης

 

«Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε αποκαλούν Παραολυμπιονίκη; Θα κάνω τα πάντα για να πάρω ένα μετάλλιο. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να έχω μια θέση στη λίστα των Ελλήνων Παραολυμπιονικών». Τάδε έφη, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Ο νεαρός Εβρίτης κολυμβητής θα έχει την ευκαιρία στο Ρίο να κάνει την παρθενική του εμφάνιση, την οποία θα ήθελε να συνδυάσει και με ένα μετάλλιο, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητές του βάσει επιδόσεων, όπως δήλωσε στο επίσημο site της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροππής.

«Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας πριν από το Ρίο. Στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Θα υπάρχει μια περίοδος μικρής χαλάρωσης μέχρι τη στιγμή που θα πέσω στα 100μ. πεταλούδα στις 15 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το καλό μου αγώνισμα όπου ευελπιστώ να πετύχω μια μεγάλη διάκριση. Εδώ και δύο χρόνια, όταν κατάλαβα ότι μπορεί να πάρω μέρος σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μπήκα σε διαδικασία να βάλω στόχους. Τώρα καλούμαι να τους πετύχω», είπε ο Μιχαλεντζάκης ο οποίος θα συμμετέχει και σε άλλα δύο αγωνίσματα της κολύμβησης κατά τη διάρκεια του Αγώνων του Ρίο.