Ευχαριστημένος με την εξυπνάδα που έπαιξε η Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και από τη διαχείριση του ρόστερ, καθώς η Ξάνθη έπαιξε δύο φιλικά σε 24 ώρες, έμεινε ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε πως “ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι, με πολλές μάχες και μεγάλο κίνητρο και από τις δύο ομάδες. Για εμάς ήταν σημαντικό γιατί θέλαμε να παίξουμε 90 λεπτά. Μία ομάδα έπαιξε χθες και μία ομάδα σήμερα. Μου άρεσε η εξυπνάδα με την οποία παίξαμε σήμερα, ξεκινήσαμε καλά, κάναμε ανάπτυξη, καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και με διαφορετικό τρόπο. Έχοντας συνοχή και τρέχοντας πολύ και αν μπορούμε να πούμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο έλεγξε περισσότερο το παιχνίδι ο Άρης, δεν μας δημιούργησαν κάποια ευκαιρία. Και θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερο το σκορ με τις ευκαιρίες από τον Τριάδη και τον Λάζιτς. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί μία ομάδα πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται το υπέρ της αποτέλεσμα, όταν είναι μπροστά”.

Για τις αψιμαχίες που υπήρχαν και ειδικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε ότι “στο τέλος του παιχνιδιού και αφού ευτυχώς δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς μπορώ να πω ότι ήταν καλό που υπήρχαν, γιατί μπορεί να εκπαιδεύσει έτσι και το πνεύμα των παικτών. Ρισκάραμε να έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Γι’ αυτό είχα και μία τέτοια σκληρή αντίδραση, γιατί είναι κρίμα δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα να έχουμε κάποιο τραυματισμό, ενώ όλο το καλοκαίρι τα πράγματα πήγαν σχεδόν τέλεια”.

Στο τέλος όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα, ο προπονητής της Ξάνθης είπε πως “πρώτα θέλουμε να μάθουμε το πότε και το που θα παίξουμε, για να είμαστε προετοιμασμένοι για το πρώτο επίσημο ματς. Το σημαντικό ήταν ότι δώσαμε τα πάντα στην προετοιμασία και στα φιλικά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διαχειριστούμε ένα κομμάτι, στο οποίο ο αντίπαλος είναι καλύτερος”.