Δημοσιεύματα στέλνουν τον Τοροσίδη στην Τουρκία ή ακόμα και στην Ελλάδα, αν φύγει από Ρόμα και δεν πάει Μπολόνια

 

Η μεταγραφική περίοδος βαδίζει προς το τέλος της και εντέινεται η φημολογία για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη, για τον οποίον φαίνεται να έχει βγάλει πωλητήριο η Ρόμα καθώς ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν δείχνει να τον χρησιμοποιεί μέχρι τώρα, παράτο γεγονός ότι η ομάδα του πάει από το κακό στο χειρότερο με κυριότερο ότι έμεινε εκτός ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπολόνια παρουσιάζεται (από τους Ιταλούς) ως φαβορί για την απόκτηση του Ξανθιώτη αμυντικού, αλλά στη γειτονική χώρα βάζουν στο κόλπο για τον 31χρονο και δύο ομάδες από Ελλάδα και Τουρκία!

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, η Μπολόνια παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα οπισθοφύλακα, αλλά παραμένει (για την ώρα) εμπόδιο η διάρκεια του συμβολαίου. Η ομάδα προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ο «Τόρο» θέλει τριετές.

Εντούτοις, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα (και αναπαράγει το sdna, από όπου αναμεταδίδουμε και εμείς τις προφανώς αδιασταύρωτες πληροφορίες) στο κόλπο για την απόκτηση του 31χρονο αμυντικού έχουν μπει ακόμα δύο ομάδες – που δεν κατονομάζονται: μία από την Ελλάδα και μία από την Τουρκία. Ιδωμεν…