Στην Εθνική Νέων για τα φιλικά με Σκωτία κλήθηκε ο Νίκος Σαμπανίδης της Ξάνθης

 

Ο ποδοσφαιριστής της Κ20 της ομάδας της Ξάνθης Νίκος Σαμπανίδης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος Κ19 για να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Ο επιθετικός της ξανθιώτικης ομάδας Νέων θα βρίσκεται στην Αθήνα την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Σκωτίας που θα γίνουν στις 3 και 5 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο», επισήμανε με ανακοίνωσή της την Πέμπτη η Ξάνθη.

Μια ημέρα μετά η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ΕΠΟ, που αρχικά δεν τον είχε ανακοινώσει στην αποστολή. Όπως έγινε γνωστό,  ο Γιάννης Τσίγγος της Πάντερμπορν δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», με αποτέλεσμα ο Γιάννης Γκούμας να καλέσει στη θέση του τον Νίκο Σαμπανίδη.

Έτσι οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή  διαμορφώθηκαν ως εξής: Σιαμπάνης Μάριος (ΠΑΟΚ), Βαλμάς Κωνσταντίνος, Ευαγγέλου Στέφανος, Μίγγος Θεόδωρος (Παναθηναϊκός), Κατράνης Αλέξανδρος, Νάτσος Σπυρίδων, Λημνιός Δημήτριος (Ατρόμητος), Ρέτσος Παναγιώτης, Νικολάου Δημήτριος, Βρουσάι Μάριος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Σαμπανίδης Νίκος (Ξάνθη), Σταθόπουλος Αντώνιος (Τβέντε), Μούργος Σάββας (Άρσεναλ), Βουκελάτος Γεράσιμος (Πανιώνιος), Καπετάνος Κωνσταντίνος (Αστέρας Τρίπολης), Μαρούδης Ιωσήφ (Καϊζερσλάουτερν), Μιλόγεβιτς Νεμάνια (Κουκαρίτσκι), Παυλίδης Ευάγγελος (Μπόχουμ), Ταμπάς Κωνσταντίνος (ΑΕΚ).