Ισόπαλη η δεύτερη ομάδα της Ξάνθης με τον Αιγινιακό πριν το κυριακάτικο φιλικό με τον Άρη στο Χαριλάου

 

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Ξάνθη με τον Αιγινιακό, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Πηγάδια. Από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι προπονήθηκαν το πρωί, για να είναι έτοιμοι για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 28/08, 19:00, LIVE ThrakiSportS).

Η Ξάνθη προηγήθηκε αρκετά νωρίς, καθώς μόλις στο 3΄η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ράνου, το σουτ του οποίου κατέληξε στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Αιγινιακός στην πρώτη ουσιαστική φάση που δημιούργησε ισοφάρισε στο 29΄ με πλασέ του Γκατζολάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τον Αιγινιακό να δημιουργεί μία-δύο καλές στιγμές, με σημαντικότερη αυτή στο 87΄στην οποία χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Ζαρόπουλου.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κολλαράς (53΄ Ορφανίδης Λ.), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Νιέτο (58΄ Μελιόπουλος), Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μουτσαφτσκίφσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πασαλίδης, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ρενεέλοφ, Παντεκίδης, Μουκίδης, Ποσίνκοβιτς.