Έβαλε πρώτος γκολ αλλά στην συνέχεια έφαγε τρία και γνώρισε την (φιλική) ήττα ο Πανθρακικός στην Καβάλα

 

Την τρίτη του ήττα στους μέχρι τώρα φιλικούς αγώνες που έχει δώσει γνώρισε ο Πανθρακικός, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έχασε με 3-1 από την Καβάλα, σε αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κοκκινοχώματος.

Ο Πανθρακικός ήταν πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Γαβριηλίδη στο 40΄, όμως ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Καβάλα ισοφάρισε με τον Μελισσόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Αργοναύτες” ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τους Μπρατσιάνι και Μπλιό.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος φιλικών παιχνιδιών που είχε ανακοινώσει ο Πανθρακικός, με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και συντελεστή τερμάτων 3-8.

Για τον Πανθρακικό ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Γαβριλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος, Ζυγκερίδης, Νικόλτσης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζελέπης, Ψάλτης, Κάρδαρης, Κωστίκος, Κυριαλάνης.