Αίσθηση από την παρουσία των XanthiFans στην υποδοχή του Χρήστου Κατραντζή

 

Έκπληξη και πολλά θετικά σχόλια προκάλεσε η παρουσία αντιπροσωπίας του συνδέσμου των XanthiFans στην μεταμεσονύκτια υποδοχή του κολυμβητή Χρήστου Κατραντζή, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Η γιορτή διοργανώθηκε από την οικογένεια του κολυμβητή που εκπροσώπησε επάξια την Θράκη μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μντε Τζανέιρο αλλά ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν ήταν και ορισμένοι φίλοι και συγγενείς που τυγχάνουν μέλη των XanthiFans.

Προς τιμήν τους φόρεσαν την σχετική φανέλα και υποδέχθηκαν τον Ξανθιώτη πρωταθλητή, γεγονός που ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του συγκεκριμένου συνδέσμου, που δεν περιορίζει την δραστηριότητά του μόνο στον ΑΟΞ καθώς είχε στο παρελθόν παρουσία και στην Ασπίδα Ξάνθης.

Πάνω από όλα όμως επρόκειτο για μια κίνηση που έδειξε πόσο λάθος είναι να τσουβαλιάζει η Πολιτεία όλους τους Συνδέσμους Οπαδών, με αποτέλεσμα το στέκι των XanthiFans να παραμένει κλειστό έπειτα από την σχετική απαγόρευση του νόμου, παρόλο που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσαν ως σύνδεσμος οι Ξανθιώτες οπαδοί δικαίωμα σχολίων για επεισόδια ή άλλες έκνομες ενέργειες…