9οι στο Ευρωπαϊκό οι Μπανιώτης και Τερζόγλου, έχασαν από τους Ουκρανούς ευκαιρία ακόμα και για τετράδα

 

Δεν τα κατάφεραν οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου, που έχασαν μια χρυσή ευκαιρία να προκριθούν ακόμα και στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ κάτω των 22 ετών, το οποίο διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.

Οι Θρακιώτες αθλητές, που είχαν ολοκληρώσει αήττητοι τη φάση των ομίλων, τερμάτισαν έτσι στην 9η θέση της τελικής κατάταξης. Στο κρίσιμο παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου, ηττήθηκαν με 2-0 σετ (21-19, 21-17) από τους Ουκρανούς Πλοτνίτσκι και Ντενισένκο.

Μάλιστα, οι Ουκρανοί στην συνέχεια κλήθηκαν να παίξουν με το άλλο Ελληνικό ζευγάρι, τα αδέρφια Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη, τους οποίους επίσης απέκλεισαν από την συνέχεια και προκρίθηκαν στην τετράδα του τουρνουά.

Αν οι δυο Θρακιώτες είχαν καταφέρει να επικρατήσουν αυτοί, όπως έκαναν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους την Πέμπτη και την Παρασκευή, τότε θα είχαμε εμφύλιο στα προημιτελικά και δεδομένη ελληνική παρουσία στους 4 της Ευρώπης.

Με τα αν δεν γράφεται όμως ιστορία. Το δίδυμο από την Χαλκίδα κατετάγη 5ο ενώ αυτό από την Θράκη κατέλαβε την 9η θέση. Το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί σε άνδρες και γυναίκες και το απόγευμα οι τελικές αναμετρήσεις.