Με σκορερ δις τον Μάνταλο πέρασε η ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη σε φιλικό παιχνίδι!

 

Με νίκη και κορυφαίο τον Μάνταλο που σκόραρε δυο φορεές, συνέχισε τις φιλικές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ η οποία κατάφερε να επιβληθεί 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά σε περίπου 10000 φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πρωταγωνιστής της Ένωσης ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος στο 16΄ και 21΄ με ατομική προσπάθεια και γυριστό σουτ πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ δίδοντας στην ομάδα του σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 10΄ και στο 51΄, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η απόδοσή της έπεσε και οι γηπεδούχοι βρήκαν τους διαδρόμους κι άρχισαν να απειλούν. Στο 68΄ μείωσαν με την κεφαλιά του Ιντζίδη μετά τη σέντρα του Ανάκογλου, ενώ στο 75΄ η κεφαλιά του Καπνίδη σταμάτησε πάνω στον Κολοβέτσιο. Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Ανέστη σε ισάριθμα σουτ του Τσουμάνη, με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Αντρέου, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Νέτο, Καπνίδης, Ανάκογλου, Ν’ Λουντούλου, Αναγνωστόπουλος, Σωτηριάδης, Βουτσιάς.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμέϊδα. Έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Πέκχαρτ, Κολοβέτσιος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Μανωλάς, Ντίας