Μεταγραφική βόμβα από τη Δόξα Δράμας που πήρε Ίγκορ

Σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η Δόξα Δράμας, η οποία συμφώνησε με τον παλιό επιθετικό του Πανθρακικού Ίγκορ Ντε Σόουζα.

Ο Ίγκορ προέρχεται από τρεις σεζόν με την ομάδα της Κομοτηνής, έχοντας σε πρωτάθλημα και κύπελλο περισσότερες από 80 συμμετοχές και περισσότερα από 30 τέρματα. Με την κίνηση αυτή η Δόξα πιθανότατα ολοκληρώνει τις μεταγραφές της, ενώ με τις συνολικές μεταγραφικές της κινήσεις δείχνει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στη Football League.

Ο Ίγκορ θα βρει στη Δόξα Δράμας ακόμα ένα παλιό παίκτη του Πανθρακικού, τον Εγκούτου Ολίσε, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Βασιλακάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας για τη μεταγραφή του Ίγκορ:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Igor de Souza Fonseca. Ο 36χρονος άσσος των “μαυραετών” γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1980, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Πορτογαλική FC Maia U19, ενώ αργότερα μεταπήδησε και στη μεγάλη ομάδα της FC Maia. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στην Pedroucos, στην Braga, στη Vitoria Setubal, στην Estrela Amadora, στην Pontevedra, στην Ipatinga FC, στην Girona FC, στη Levande UD, στην CD Tenerife, στην UD Salamanca, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανθρακικός. Καλωσορίζουμε τον Igor de Souza Fonseca (Igor) στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»