Μαχητής ο Ντίνος Νικολόπουλος! Σημαντική μεταγραφή για τον Ξανθιώτη σούτινγκ γκαρντ

 

Σε μια ακόμα σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, που αγωνίζονται στην Α2 Κατηγορία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο Ξανθιώτης Ντίνος Νικολόπουλος θα φορά τη φανέλα της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Στο παρελθόν, εκτός από τον Απόλλων Πατρών που αγωνιζόταν πέρυσι, έχει επίσης περασει από  Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, ΜΕΝΤ, Αριστοτέλη Επανομής και φυσικά τον ΑΣ Ξάνθη. Πρόκειται άλλωστε για τον γιο του νυν προέδρου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση της ομάδος μας εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Ντίνο Νικολόπουλο.

Ο 28χρονος αθλητής έχεις ύψος 1,84 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γενέτειρα του την Ξάνθη και ακολούθησαν ο Αριστοτέλης Επανωμής και η ΜΕΝΤ μέχρι να κάνει το μεγάλο άλμα στον ΠΑΟΚ. Η συνέχεια τον βρήκε στην ομάδα των Τρικάλων και πέρσι στον Απόλλων Πατρών.

Ο Ντίνος έχεις τις παραστάσεις, την εμπειρία και την ικανότητα να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη φετινή πορεία της ομάδος. Η εκτελεστική του δεινότητα και το “αγωνιστικό του θράσος” θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στον coach Χατζηκυριακίδη. Εμείς του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά απο τραυματισμούς.