Φιλική εξάρα της Δόξας Προσκυνητών επί της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου

Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δόξα Προσκυνητών νίκησε με 0-6 την Ένωση ‘Ανθειας-Αρίστεινου στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε.

Συμπεράσματα όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να βγουν, καθώς η Δόξα πλησιάζει τον ένα μήνα προετοιμασίας, ενώ η Ένωση ξεκίνησε τώρα την προετοιμασία της. Έτσι το αποτέλεσμα ήρθε πολύ εύκολα για την ομάδα των Προσκυνητών, που έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς στο γήπεδο και έδειξε πιο έτοιμη.

Μόλις στο 6΄ ο Σερίφης έκανε το 0-1. Στο 22΄ ο Κίτσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 31΄ ο Θωμάς έκανε το 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ ο Γιαννακιτσίδης έκανε το 0-4. Στο 55΄ ο Ιωαννίδης έκανε το 0-5, ενώ και πάλι ο Γιαννακιτσίδης διαμόρφωσε στο 68΄ το τελικό 0-6.

Το Σάββατο η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών αντιμετωπίσει στη Λευκόπετρα τον Ορφέα Ξάνθης, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα.

Για τη Δόξα Προσκυνητών στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Περτσας, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Δραγανίδης, Σερίφης, Κλής, Θωμάς, Βάσκος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγγελόπουλος, Σιδηροπουλος, Μόσχος, Νουγκζάρης, Εμρέ Χ, Γεμενετζής, Ανυφαντάκης, Ιωαννίδης, Γιαννακιτσίδης, Σωμαράκης, Εμρε Μ.